diumenge, 21 de març del 2010

PORT DEL COMTE

Al Port del Comte moltes vegades hi he esquiat a les seves pistes (i fora pistes..je,je,je) però mai hi havia anat amb els esquís de muntanya, aixi que per posar-hi remei aquest dissabte el Marc m'hi ha acompanyat, ja que ell és un molt bon coneixedor d'aquesta zona.

Sortim de l'aparcament del Sucre en direcció l'Estivella progressem en un inici per la pista i tan bom punt podem la deixem per enfilar-nos cap el cap de l'Estivella, aquest és el primer dels tres cims arrodonits i propers que farem en aquesta matinal.

Des de l'Estivella ens encarem cap a la Tossa Pelada, on hi ha un vertex geodèsic i desde aquest cap el Pedró dels quatre batlles que és, potser, el cim amb més anomenada de la zona.

Des d'aquest punt treiem pells i fem una baixada curta però la millor de la jornada amb diferència, doncs les que ens esperen a partir d'ara son amb una neu primavera pesada que sembla gel de la peixeteria..
Des de la coma on quedem tornem a posar pells i remuntem un parell de relloms fins arribar a la zona de la Bòfia i ja, des d'aquí agafem les pistes d'esquí que ens portaran de nou a l'aparcament del Sucre.

Una jornada matinal que m'ha servit per coneixer racons propers que tenia ganes de coneixer i que no hi havia anat mai, també per comprovar que amb aquestes "pastetes" no es pot gaudir esquiant...
Buscarem nous racons per trobar millors condicions de neu....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada