diumenge, 14 de març del 2010

PUIGMAL

Aquesta temporada encara no haviem pujat al Puigmal, un clàssic a casa nostra de l'esquí de muntanya.

Decidim aquest dissabte, juntament amb el Marc, el Jordi, la Queralt i la Silvia d'anar-hi. La decissió un cop assolit el cim la considerem TOTALMENT encertada. Sortim dissabte a les 8 del matí de Berga i arribem a l'aparcament de les Planes amb un temps esplèndit; la temperatura és ideal, -1º C, quan comencem a foquejar entrem en calor de seguida i, arribant a les primeres pujades ens treiem roba per fer una pujada el més còmoda possible.

El dia és bò i la neu es veu molt acceptable. Anem progressant en la pujada amb no massa gent, cosa que ens sorprèn, ja que comptavem trobar-nos més "acompanyats" del què realment ens trobem.

En una pujada molt còmoda arribem al cim on la temperatura és freda, la mica de vent de rigor al cim d'aquesta muntanya i allà, després de les fotos de rigor i de preparar el esquís pel descens iniciem la baixada.

La gaudim d'allò més, i amb poca estona ens tonem a trobar prop de l'aparcament de les Planes.
Una jornada genial d'esquí de muntanya. Una neu més que acceptable, un temps esplèndit i uns companys amb els què és impossible no passar-s'ho d'allò més bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada