diumenge, 13 de juny del 2010

FONTBLANCA

Després de foça dies d'inactivitat en el blog (l'organització de curses de muntanya m'ho "impedia") reprenc el fil.
Aquest cap de setmana sortim de Berga el dissabte a mig matí destí Andorra, sense objectiu definit, doncs, estrenem furgoneta i no sabem massa on anirem a parar.

Arribem a Andorra a l'hora de dinar, fem les pertinents compres i passeig per les botigues (hi ha d'haver temps per tot i per tots els gustos). Després del "shopping" agafem la furgoneta i la nostra intenció es parar a l'aparcament de Sorteny. Sorpresa !!!! no hi deixen parar furgonetes !! hi ha un cartell que diu que de passar la nit allà rés de rés. Canviem de plans, cap a les pistes d'Ordino-Arcalís; abans de creuar l'ultim pont veiem que l'aparcament del Fontblanca podria ser un bon lloc, i dit i fet, ens hi instal.lem.
Passem el vespre i la nit ben tranquils, sense ningú més.

Diumenge de bon matí ens llevem i sembla que el temps aguanta (les previsions meteorològiques no son massa bones). Decidim tirar amunt i ho endevinem.
Sortim de l'aparcament direcció la portella de Baiau, el camí puja directe i abans d'arribar a la portella veiem que el mapa marca un sender poc definit a la nostra esquerra sense haver de passar per la portella.

Agafem la pujada directe i ens deixa a un replà abans de la piramide final, molt esvelta.

Des d'aquest punt arribes a l'avant cim i ja des d'aquí en pocs minuts fem cim.
Fem la foto de rigor i, sense encantar-nos, doncs el temps és insegur, emprenem el retorn pel mateix camí de pujada amb algunes variants en el tram final.

Ha estat un matí bén profitós.
Ens canviem, fem un mos i tranquilament emprenem el retorn, ara sí amb pluja, cap a casa.

2 comentaris:

  1. Oitals! es guapa la autocaravana eh!

    Genís i Rosa.

    ResponElimina
  2. Quina enveja nen ! Jo vull una furgo com la teva !!!

    Enhorabona i a disfrutar-la

    David Butxaca

    ResponElimina