dilluns, 2 de maig del 2011

SALT DE SALLENT (Rupit)

El Salt de Sallent és un dels indrets espectaculars del Collsacabra.




A uns 3 km. del bonic poble de Rupit trobem el Pla de Fabregues, un bon lloc per passar la nit amb la "furgo".
Sortim del Pla de Fabregues per anar a veure el Salt de Sallent, que es troba aproximadament a 1 km. del pla.

En aquesta època es mostra espectacular, doncs el cabal d'aigua és abundós i fa que l'aigua espetegui en els 100 metres de caiguda vertical.

Passat el mirador busquem un camí que no marca el mapa però que crec que hi ha de ser, doncs hi ha vies d'escalada i per un lloc o altre s'hi ha d'accedir. Trobem el camí passat el mirador del salt, marcat amb fites i la nostra sorpresa és que ens deixa anar fins sota el salt i ens permet una perspectiva diferent a la que veu la majoria de visitants del lloc.

El camí segueix a vall fins el fons dels cingles i en unes cases enrunades que assenyala el mapa (la Donada) marca una pista que si la seguim ens permetrà fer un itinerari circular, passant per sota l'agullola de Rupit que ens deixarà retornar al lloc d'inici tot traçant un itinerari circular no massa exigent donant-nos una vista, si més no diferent,  de totes les cingleres que envolten aquest meravellós racó.


Aquí podeu trobar el CAMÍ seguit

1 comentari:

  1. Per aquí hi vaig passar al Raid Tavertet del 2002, un lloc molt bonic i que ofereix moltes possibilitats ja que també hi ha la possibiliat de fer-hi alguna ruta en btt poc exigent.

    ResponElimina