diumenge, 31 de juliol del 2011

RASOS DE PEGUERA - "EL CORRAL"

Aquesta és una zona d'escalada esportiva relativament nova (finals del 2010, principis de 2011) equipada per el Capis i el Cesar, que en sabíem de la seva existència però no havíem "tastat" encara.
Aquest diumenge al matí hi hem posat remei.


L'aproximació la fem des de l'aparcament de la creu dels Rasos de Peguera i en uns 10/15 minuts hi arribem seguint direcció NE tot seguint primer un camí poc definit fins a desembocar a una pista, també poc definida, i el "forat" (perquè és una mena de cràter) ens queda a sota a la nostra esquerra.

La roca és "extranya" però molt bona. Nosaltres com que feia molt temps que no tocàvem "totxo" comencem per les vies més senzilles (no portem cap ressenya,  però a cop d'ull ja veiem a les què no ens hem d'enfilar).

Un cop arribat a casa miro on ens hem fotut i és el sector que els equipadors batejen com "escola"; el nom li és ben escaient, doncs l'equipament és abundós i la dificultat no passa de V+. Les fem totes menys la n.1 (jò la n.6 no la faig, estic petat de brassos, i al Cinto sense haver vist les ressenyes li sembla 6a).

Un sector tranquil i amb molt bones vies aptes per a tots els nivells. Gràcies Cesar, gràcies Capis per la feina feta, doncs tots en podem gaudir.


Us deixo l'enllaç al bloc del equipadors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada